Uusi Lahti -juoksu 2013

Julkaistu alunperin Juoksufoorumin harjoituspäiväkirjassani.

26.5. juostiin Uusi Lahti-juoksu ja kuntoilin siellä puolikkaan. Ei mikää paska kisa, mutta ei kyllä aiheuttanut riemunkiljahduksiakaan. Tavoitteena ollut 1h45min alittui kirkkaasti, nettoaika 1:44:58.
Fiilis oli ennätyksestä huolimatta vähän paska. Näyttää olevan pää niin pehmeä, että tuli hölmöiltyä muun porukan mukana pari ekaa kilsaa 4:30 ja 4:40. Kaikkea muuta kuin mun kunnon mukainen aloitus.

Homma näytti kuitenkin vielä suht hyvältä erittäin korkeista sykkeistä huolimatta ekan kierroksen ajan. Puolenvälin splitti vähän reilu 51min.

Toisen kierroksen alussa tuli kunnon kanttaus. Oli erittäin hankalaa pitää noin 5min kilometritahtia, vaikka kaikkeni yritin. Kilometriajat pyöri 4:57 ja 5:20 välillä toisen kierroksen ajan. Pelastavana enkelinä joku 17. maratoniaan tänä vuonna juossut rupesi noin 13km kohdalla jutulle ja sain ajatukset muualle sykkeiden ja vauhdin kanssa panikoinnista.

DNF oli erittäin lähellä, mutta pää ei antanut periksi vaikka tuntui erittäin pahalta ja vtutti enemmän kuin vielä yhdessäkään juoksukilpailussa lyhyen urani aikana.

Yhteenveto: Lisää ulkoilua kunnon parantamiseksi ja pää kuntoon että saa juostua omaa vauhtia eikä rupea höntyilemään. Maalin kasvissosekeitto oli hyvää.

Datat: http://connect.garmin.com/activity/318149951

This entry was posted on sunnuntai 26. toukokuuta 2013 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply