Peten puolikas 2013

Julkaistu alunperin Juoksufoorumin harjoituspäiväkirjassani.

Viime lauantaina (6.7.) kävin Lapinjärvellä rytyyttämässä elämäni ekan kympin kisan. Kilpailu oli nimeltään Peten puolikas.

Tuomisina kympiltä ennätysaika 45:33. Garminin mukaan reitti 230m ylimittainen. Kilpailun jälkeen kuulin jonkun puhuvan että sekä kilpailun ensimmäinen, että viimeinen reilu puoli kilometriä olisi pitänyt juosta tietä pitkin ja nyt juostiin jalkakäytävää.

Ajatuksena oli lähteä juoksemaan melko tarkkoja 4:30min kilometrejä, mutta ajatuksen tasolle jäi. Ensimmäinen kilometri 4:22, mutta juoksu tuntui mukavalta eikä sykekään ollut kuin 170, joten päätin yrittää jatkaa samaa vauhtia loppuun saakka. Nelisen kilometriä tahti pysyi samana, jonka jälkeen oli vähän himmattava ja loppumatka tuli noin 4:30 kilometrejä.

Numeroiden haun jonottamisesta ja kangerteluista huolimatta oikeen mukava tapahtuma ja paljon iloisia ihmisiä. Tälle vuodelle asetettu kympin tavoite 48 minuuttia alittui komiasti, mutta vähän jäi hampaankoloon kun 45min ei alittunut. Seuraava startti sitten HCM 17.8.
http://connect.garmin.com/activity/338200568

This entry was posted on tiistai 9. heinäkuuta 2013 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply