Elämäni ensimmäinen DNS

Talven melko flunssattomana pysymisen jälkeen se iski: Kunnon kevätflunssa. Lauantaina kävin juoksemassa Evolla Niemisjärven kierroksen (http://connect.garmin.com/activity/496575023) jonka aikana meno maistui vielä ihan normaalilta. Yritin kyllä kierroksen jälkeen vaihtaa kaikkein hikisimmät vaatteet ennen kotimatkaa pois ja laittaa lämpimämmin päälle, mutta silti taisin vilustua. Sunnuntaina kävin hölmönä kuitenkin kiipeämässä Messilässä Laasoa ylös-alas kuusi kertaa (http://connect.garmin.com/activity/497305185) vaikka pieniä tuntemuksia oli (ainakin jälkeenpäin mietittynä) flunssan alkamisesta. Hyvä treeni se oli silti!

Nyt on sitten viikolla niistetty ja aivasteltu oikeen urakalla. Kävin kuitenkin keskiviikkona HU-46 suunnistuskoulun sprinttiopetuksessa Hennalassa kävelemässä kasarmialuetta ympäri.

Lauantaina juostava Ilvesjuoksu jää tämän ikävän taudin takia väliin, mutta sain osallistumiseni onneksi menemään FB:ssä hetkessä. Harmittaa kyllä, koska olen odottanut polkujen pelastamista Ilvesjuoksussa innolla. Tärkeintä tässä kohtaa on kuitenkin parantua ettei Uusi Lahti -juoksu, Bodom Trail ja HHM vain ole vaarassa.

Tänään on ollut varuste täydennys päivä. Sunnuntaina tilaamani Skins A200 trikoot tuli postissa, kävin ostamassa Lidlin Skins-kopiot ja lisäksi tilasin heräteostoksena Gigantista GoPro Hero 3+ Silver Edition kameran. Kuvia ja videoita poluilta ja tapahtumista rupeaa siis tulemaan entistä enemmän!

Viikonlopusta on tulossa aikamoista penkkikuntoilijan juhlaa! Kuusamossa juostaan NUTS Karhunkierros Ultra, Kokkolassa 24/12/6h Ultra, Kuopiossa 6h ultra ja Riihimäellä Ilvesjuoksu. Näitä ajattelin seurailla ja niistellä nenää.

ISOT TSEMPIT erityisesti Karhunkierrokselle starttaaville tutuilleni! Lahessa eletään täysillä (ja kateellisena) mukana!

Alla vielä pari kuvaa viikon touhuista :)

Evolla oli hyvät opasteet

Evon polkuja

Piiiiitkät pitkospuut ennen Niemisjärviä

Kalliojärvi

Kuntoilija Kalliojärven maastoissa

Palautuseväät Niemisjärven kierroksen jälkeen

Messilän maisemia

Vuoden ensimmäinen karkki oli Fazerin sininen. Söin sen herkkulakon loppumisen kunniaksi 14.5. :)This entry was posted on torstai 15. toukokuuta 2014 and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Elämäni ensimmäinen DNS”

 1. Onko toi Niemisjärven reitti niin hyvin merkitty ettei voi eksyä?Oon harmitellu kun en löydä/tiedä kivaa maastoreittiä.Kunhan tässä kuntoutuu taas lenkkipoluille...Hei onnea,puolikas menny hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parissa kohtaa oli pieni eksymisen vaara ja piti kurkata karttaa ja etsiä seuraava merkkinä toiminut tassun kuva puun kyljestä.
   Melkeen ennemmin suosittelen Lapakiston aluetta Nastolassa maastolenkkeilyyn. Sinne ei aja kuin vartin Lahdesta ja alue on minun mielestäni vielä hienompi kuin Evo. Siellä reitit on merkattu tosi hyvin maaliläiskillä puissa ja kartassa on aina sama väri.
   Tässä ilmainen kartta Lapakistosta:
   http://www.pajulahti.com/img/upload/f13a5fe3cc883664e1c150ac28535e8dfdd8937d.pdf
   Ja yksi lenkki sieltä: http://connect.garmin.com/activity/487957898
   Voin vaikka lähteä Lapakisto-oppaaksi jossain vaiheessa jos tarvetta :) Pitää pistää vaikka juoksufoorumin yhteislenkkiosioon asiaa vireille kunhan tää flunssa helpottaa :)

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä!Toki opas kelpaa matkaan:)Mulla tosin menee viikkoja ennenkuin pääsee lenkkeilee,mut pidän mielessä:)

  VastaaPoista