Bodomilta palauttelua


Bodomin maalissa sykemittarin näytöllä luki: Palautumisaika 3 päivää. Garmin Forerunner 620:n palautumisavustaja on osoittautunut aika tarkaksi kaveriksi arvioidensa kanssa, joten pääsääntöisesti tottelen sitä enkä hötkyile muuta. Palautuminen ei kuitenkaan tarkoita pelkkää sohvalla makuuta sipsipussi toisessa ja kissa toisessa kainalossa, vaan mielestäni liike on lääke.

Perjantaina kävin Bodom-fiilistelyiden lisänä kevyessä jalkojen hieronnassa Lahden hierojakoululla. Hieronnassa huomattiin, että jalkojen ulkosivuilla menevät jänteet on kireät kuin viulunkielet, mutta isoja jumeja lihaksista ei löytynyt. Jalkapohjassa oli yksi mollukka, mutta ei ole enään. Pitänee käydä ostamassa pilatespötkylä ja rullailla sillä jänteistä kireyksiä pois.

Lauantaina päätin makaamisen riittävän ja kävin noin 1½h / 31km kevyellä fillarilenkillä. (Data kahdessa osassa: 1 ja 2) Pyöräily sai selvästi loputkin kuonat ja maitohapot jaloista liikkeelle ja nyt sunnuntaina jalat tuntuu erinomaisilta. Lenkin jälkeen tein erinomaisen Pasta Carbonaran homemade tuorepastalla, nam!

Sunnuntai on ollut perinteisesti minulla pitkispäivä, mutta tänään jätän pitkiksen juoksematta. Ensi lauantaina juoksen Helsinki Half Marathonilla kahden tunnin jäniksenä ja yritän säästellä energiaa urakkaa varten. Kahden tunnin puolikas ei ole ihan peruskuntovauhtia minulle, mutta ei vaadi myöskään ponnisteluja vauhdin suhteen.

Bodom Traililta on julkaistu hieno kisavideo:Sain myös luvan julkaista Bodomilta videon, jossa olen itse näkyvillä (noin 12s kohdalla tulen kuvaan sininen paita päällä). Videon oikeudet omistaa Bodom Trail, kuvaaja Juhani Keski-Rahkonen (www.juhanikeskirahkonen.com):


Kummatkin videot saa näkymään HD-laadulla oikean alakulman rattaan kuvan takaa valikosta.

Nyt saa kuitenkin Bodom-fiilistelyt riittää ja aika ruveta treenaamaan kohti elämäni ensimmäistä ultraa. Garminin palautumisavustaja on sitä mieltä että läski ylös sohvalta, joten suuntaan tänään Tennilään iltarasteille. Yhdistetty PK-, mäki- ja suunnistuskausi alkaa NYT!

This entry was posted on sunnuntai 1. kesäkuuta 2014 and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply