Kohti Kaakkurin kierrosta

Oikeastaan otsikon pitäisi varmaankin olla "Kohti Vaarojen ultraa", koska oikeastaan kaikki ajatukseni koskien seuraavien kuukausien treenejä on tähdätty Kolin syksyyn, mutta mennään nyt kuitenkin yksi tapahtuma kerrallaan :)

Ensi lauantaina on edessä pitkään odottamani kimppalenkki Repoveden kansallispuistossa. Keväällä pyörittelin mielessäni ajatusta lähteä kiertämään 24km Kaakkurin kierros juosten ja sain yhden juoksukaverinkin innostumaan ideasta. Laitoin toukokuussa fb:ssä tapahtuman vireille ja nyt vähän jännittyneenä odottelen minkä kokoisella porukalla ollaan lenkille menossa. Tottakai toivon että porukkaa tulisi mahdollisimman paljon. Kirjoittelen jonkinlaista raporttia retkeltä sunnuntaina.

Kaakkurin kierroksen retkelle on kaikki tervetulleita mukaan! Tässä linkkiä fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/467067060105439/
Pidetään vauhti rauhallisena ja nautitaan luonnosta!

Treenit Helsinki Half Marathonin jälkeen on menneet yllättävänkin hyvin huolimatta siitä, että olen kerennyt tässä parin viikon aikana sairastaa flunssan ja joutunut parannella oikutellutta peroneus longus (tai brevis) lihasta ja sen jännettä. Veikkaan että jalkavamma on perua parista nilkan nyrjäytyksestä Evolla Niemisjärven kierroksella toukokuussa. Onneksi hieronta, venyttely ja kylmä tuntuu auttavan levon ohella tuntemuksiin.

Messilässä oli rinteet tyhjillään juhannusaattoaamuna.
Perjantaina tein pitkästä aikaa oikeasti pitkän lenkin maastossa.  Lähdin aamulla kahdeksan pintaan liikkeelle ja juoksin Salpausselän harjua pitkin polkuja ja latupohjia hyväksikäyttäen Jalkarantaan. Jalkarannassa kulkee rantaa pitkin hyvin tekninen kolmen kilometrin polkupätkä Messilään. Messilässä kiipesin pari kertaa hissilatuja ylös, jonka jälkeen lähdin latupohjia pitkin Pirunpesän kautta takaisin Lahen urheilukeskukseen. Urheilukeskuksen ympäristössä juoksin vielä pienen lisälenkin nousua ja lisäkilometrejä hakien. Mittaa lenkille kertyi 26,2km. Näitä lisää!

This entry was posted on tiistai 24. kesäkuuta 2014 and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply