Viikko 4/30: Lihasta kroppaan

Ma: Lepo
Ti: Aamusali: Lämmöt soutaen. Selkä, takaolat, hauis, vatsat. Ilta: Mäkitreeni Salpausselän latupohjilla 5,34km 31min28s
Ke: PK 5,05km 31min31s
To: Aamusali: Jalat, kylet, vatta.
Pe: Aamusali:
Rinta, olkapäät, ojentajat. Ilta: 1km vr, 8km maratonvauhtia, jäähdyttely. 9,56km 48min31s
La: PK 18,2km 1h50min58s
Su: Verryttelyjuoksu 3,65km 23min28s. Juoksuklubin lihaskuntojumppa. Kuntopiirityyppistä settiä kahvakuulien kanssa 1h10min

Yhteensä juoksua 41,8km, kokonaistreeniaika 7h51min.

Hyvä monipuolinen treeniviikko takana. Painotus oli kylläkin selvästi lihaskunnon puolella (3 salia ja yksi kuntopiiri). Eihän tässä salitreenissä minun treenitavoilla ole juoksua ajatellen mitään järkeä, mutta käyn siellä vain omaksi ilokseni, en juoksun takia. Kroppa tuntuu muokkautuvan haluamaani suuntaan kokoajan painon noususta huolimatta.

Sen olen tässä nyt neljän viikon aikana huomannut, että yhdeksän treenin viikko säännöllisenä tuntuu olevan vähän liikaa jaksamista ajatellen. Viime viikonkin aikana jätin yhden lyhyen juoksuharjoituksen tekemättä, koska kokonaisrasitus oli nousemassa liian suureksi. Olen myös joutunut tehdä pientä viilausta ohjelmaani varsinkin pitkisten osalta, koska juoksuklubin treenit on sunnuntaisin eikä ne ole aina PK pitkiksiä niinkuin ohjelmassa lukee. Pitkispäivä siis on vaihtunut lauantaiksi ja uusi systeemi tuntuu toimivan hyvin.

Tällä viikolla on alkanut pääkopassa pyöriä hassuja ajatuksia vielä yhden maratonin juoksemisesta tälle vuodelle mukavuusaluejuoksuna matkasta ja tunnelmasta nauttien. Siitä ehkä lisää myöhemmin mikäli hassut ajatukset konkretisoituu ilmoittautumisen muodossa.

This entry was posted on torstai 28. marraskuuta 2013 and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply